-->

​Hos Salon New Image er vi eksperter i dameklip

Vores dygtige frisører er klar til at give dig en ny frisure

Besøg Salon New Image, hvor vi skaber en unik stil, der fusionerer nutidens trends og mode med din egen personlighed og ansigtstræk. Her finder du altid de seneste dameklip-tendenser, men vi elsker også at lade os inspirere af glamourøse stilarter fra 1920'ernes Paris eller 1950'ernes New York.

Du finder vores salon i Klarup, men vi har også kunder, der kommer helt fra Aalborg, Gistrup og Storvorde. Det tager vi som en kompliment til vores dygtige ansatte.

Hos os sætter vi en ære i at give dig en omfattende rådgivning, så du kan bevare friskheden i din nye frisure og samtidig holde dit hår sundt ved hjælp af plejeprodukter. Udover vores fremragende dameklip tilbyder vi også et bredt udvalg af farve- og permanentbehandlinger, der vil løfte dit look til nye højder.

Kom og oplev vores passion for frisørfaget og lad os skabe den perfekte stil, der får dig til at stråle!

Vi glæder os til at se dig i salonen!

Bestil tid til dameklip i dag

Book din tid til din næste dameklip allerede i dag. Kom gerne forbi salonen eller ring for at sikre din tid. Det er også muligt at booke en tid til en klipning via vores bookingmodul her op hjemmesiden.

Vi glæder os til at give dig en fantastisk oplevelse.

Og bare rolig; vi er ikke kun en damefrisør. Vi tilbyder selvfølgelig også herre- og børneklip i salonen. Så tag dem alle med og lad vores salon forkæle hele familien med topklasse hårklipninger i hyggelige omgivelser.

Book tid her

Vi tilbyder blandt andet også hudpleje og beauty angles lys.

Hos Salon New Image, er vi et professionelt team, der supplerer hinanden på bedst mulig måde for at give dig en totaloplevelse.

Her tilbyder vi alt indenfor Hudpleje og Frisør. Vi står klar til at tilrettelægge den helt rigtige oplevelse som passer lige præcis til dig og dine ønsker.

Åbningstider

Mandag: 09.00 - 17.00 

Tirsdag: 09.00 - 17.30

Onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 09.00 - 17.30

Fredag: 08.00 - 17.00

Lørdag: 08.00 - 12.00

Kontaktoplysninger

Salon New Image v/Rikke Krogh Nørvang

Postvej 1, 9270 Klarup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 20 30 47

E-mail: info@salon-newimage.dk