-->

Hos Salon New Image er vi eksperter i balayage

Få lavet en balayage hos vores dygtige frisører

I vores salon i Klarup er vores frisører eksperter i balayage. Det er derfor ikke overraskende, at vi tiltrækker mange kunder fra fjerne områder som Aalborg, Gistrup og Storvorde.

Balayage er en enestående hårfarveteknik, der skaber et naturligt udseende. Ved denne metode påføres farven kun på hårets længder og ikke helt ned til hårbunden. Dette resulterer i en mere naturlig udgroning i forhold til andre hårfarvninger. Besøg vores salon, og lad vores dygtige frisører give dig den perfekte balayage-behandling, der giver dig et smukt og naturligt resultat.

Uanset hvordan du ønsker dit nye look, kan vi løse opgaven. Vi sørger også for en grundig rådgivning i, hvordan du vedligeholder håret efter en farvning, så det altid fremstår sundt og stilfuldt.

Hvad koster det at få farvet hår hos en frisør?

Prisen på en balayage-behandling afhænger af længden på dit hår. Har du langt hår, starter prisen på 1.400 kr., mens prisen, hvis du har mellemlangt hår, starter på 1.250. Alle balayage behandlinger er inklusive toning.

Udover balayage-farvning tilbyder vi også almindelig hårfarvning. Her afhænger prisen også af længden på håret, vi skal farve. Vores priser er alle inklusive føn og starter fra 495 kr. Se priserne på alle vores behandlinger og priser her.

Vi farver dit hår med Goldwell-farver og har farver med og uden ammoniak.

Bestil tid til en balayage

Har vi vakt din interesse, så er en balayage – eller en af vores andre behandlinger – kun et klik væk. Book din næste frisørtid via bookingmodulet her på hjemmesiden eller giv os et kald på 20 20 30 47.

Vi glæder os til at se dig!​

Hos Salon New Image, er vi et professionelt team, der supplerer hinanden på bedst mulig måde for at give dig en totaloplevelse.

Her tilbyder vi alt indenfor Hudpleje og Frisør. Vi står klar til at tilrettelægge den helt rigtige oplevelse som passer lige præcis til dig og dine ønsker.

Åbningstider

Mandag: 09.00 - 17.00 

Tirsdag: 09.00 - 17.30

Onsdag: 08.00 - 17.00

Torsdag: 09.00 - 17.30

Fredag: 08.00 - 17.00

Lørdag: 08.00 - 12.00

Kontaktoplysninger

Salon New Image v/Rikke Krogh Nørvang

Postvej 1, 9270 Klarup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 20 30 47

E-mail: info@salon-newimage.dk