Frisørsalonen

Lige midt i Klarup ligger Salon New Image.

Salon New Image er hyggeligt indrettet med hyggelige ventepladser, hvor du kan nyde en kop kaffe og læse i et af de nye modeblade, og så er stemningen helt i top – Vi snakker og griner meget i salonen, hvilket for alvor vidner om, at vi er et godt team.

Hos Salon New Image gør vi meget ud af, at give dig en totaloplevelse i smagsfyldte og hyggelige omgivelser, hvor du altid er i centrum.
Du kan derfor forvente en professionel behandling fra start til slut, ligesom du kan forvente en service ud over det sædvanlige.

Vi sætter en stor ære i, at alle vores kunder får en behandling i høj kvalitet, derfor sættes der tid af efter hver enkelte kundes behov og ønsker.Vores behandlinger holder som regel længere tid end behandlinger fra mange andre frisører, hvilket skyldes vores høje tekniske niveau, og vores gode tid til hver enkelt kunde.

Hos Salon New Image er vi regelmæssigt på kurser, hvorfor vi konstant er med på tidens trend inden for hårmoden. Derudover træner vi løbende de nye teknikker, hvorfor du som kunde er garanteret den højeste kvalitet.

ANMELDELSE FRA VORES FACEBOOK-SIDE:


“Helt klart Aalborg og omegns bedste frisør! Skøn afslappet atmosfære, fornuftige priser og så er de bare super professionelle og altid med på de nye

tendenser! Rigtig skøn oplevelse, og jeg og min familie kommer igen og igen….”

ANMELDELSE FRA VORES FACEBOOK-SIDE:


“Fantastisk god betjening og superflot resultat … Fik en tid samme dag, og oplevede i det hele taget et utroligt effektivt frisørteam”

ANMELDELSE FRA VORES FACEBOOK-SIDE:


“Jeg har i dag siddet model for Camilla, en af salonens elever.

Jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet “
Derudover skal det også nævnes at hele salonen arbejder sammen om at give kunderne en god oplevelse. Dette gælder både chef, frisører, kosmetologer og elever.

En super god oplevelse – jeg kommer helt sikkert igen”